AJANKOHTAISTA

Julkaistu: 06.11.2019

POSTIN LAKKO EI PYSÄYTÄ PAKETTIEN MATKAA
PAU:n (Posti) järjestämät lakot 11. - 24.11.2019

Mekko24-verkkokaupasta tehdyt tilaukset lähtevät varastoltamme normaalisti huolimatta Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n maanantaina alkavasta lakosta. Asiakkaamme voivat tehdä siis tilauksensa osoitteessa mekko24.fi tavalliseen tapaan.

Maanantaina alkava Postin työntekijöiden lakko voi aiheuttaa jopa viikkojen viivettä kirjepostin ja aikakausilehtien jakeluun. Postin mukaan lakko ei vaikuta merkittävästi pakettien jakeluun, mutta pienet viivästykset ovat mahdollisia. Myös pakettien seurantatiedoissa saattaa olla puutteita. Postin palvelupisteet toimivat normaalisti lakon aikana, joten paketin noutamisen tulisi sujua normaalisti.

Verkkokaupassa voit valita tilauksesi toimitusvaihtoehdoksi myös Matkahuollon Lähellä-paketin, joiden toimituksiin Postin lakolla ei ole suoraa vaikutusta.


***


Julkaistu: 10.01.2018

YRITYKSEMME NIMI MUUTTUU

Maanantaista 15.01.2018 alkaen Elite Fashion nimi on Mekko24. Verkkokauppaan pääsee jatkossa osoitteesta www.mekko24.fi vaikka myös vanha osoite (elitefashion.fi) vie meidän verkkokauppaan vielä 28.02.2018 asti. Olemme myös tästä lähtien parhaiten tavoitettavissa uuden sähköpostiosoitteen info@mekko24.fi kautta. Vanha sähköpostiosoite (info@elitefashion.fi) suljetaan 10.02.2018. Huomioi, että nimemme vaihtuu myös sosiaalisen median kanavissa. Facebook-sivumme (entisellä nimellä Elite Fashion Suomi) löydät jatkossa osoitteessa https://www.facebook.com/mekko24.fi/ Muut yhteystiedot sekä Y-tunnuksemme säilyvät ennallaan.

Toivomme, että yrityksemme uusi napakampi nimi jää paremmin mieleen ja uuteen nimeen tottuu nopeasti. Uskomme, että se kuvaa tarkemmin tuotevalikoimaa, johon lisääntyy nyt uusia mekkoja joka päivä. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras valikoima upeita arki- sekä juhlamekkoja.

Huomioi, että nimen vaihto ei vaikuttaa mitenkään verkkokaupan vanhassa osoitteessa tehtyjen tilauksien käsittelyyn eikä toimituksiin tai mahdollisten palautuksien suorittamisiin. Muutos ei koske myös asiakastileihin ja uuteen verkkokauppaan pääsee kirjautumaan jo olemassa olevilla tunnuksilla. Tärkein muutos on verkkokaupan nimessä ja kaikki ehdot koskien tilauksia, vaihtoja, palautuksia sekä verkkokaupassa navigointia ja toimintamme pysyvät samana. Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa sekaannusta.