TIETOA MEISTÄ

Mekko24 on suomalainen mekkojen nettikauppa. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuoden 2017 alusta. Toimimme pääasiassa verkkokauppana ja meillä ei ole varsinaista kivijalkamyymälää. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Tuusulassa. 

Mekko24 on verkkokauppa naisille jotka etsivät täydellistä mekkoa juhlaan tai arkeen. Tavoitteenamme on tarjota kaikille mekkoja rakastaville se yksi markkinapaikka, josta löytyy valikoima upeita mekkoja juhlaan ja arkeen 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. 

Maahantuomme itse kaikki tuotteemme, ja minimoimme ylimääräiset kulut, jotta asiakkaamme saavat hankittua mekot mahdollisimman edullisesti omakseen. Verkkokauppa on erityisesti erikoistunut juhlamuotiin. Juhlamekot ja iltapuvut ovatkin monien asiakkaidemme suuressa suosiossa sopivan hinta-laatu suhteen ansiosta. 

Kaikki tuotteet ovat heti saatavana ja saapuvat asiakkaille muutamassa arkipäivässä tilauksesta. Löydät myös upeita tilaustuotteita hieman pidemmällä toimitusajalla.

Verkkokaupan sivut: www.mekko24.fi
Facebook: www.facebook.com/mekko24.fi
Instagram: www.instagram.com/mekko24.fi

YHTEYSTIEDOT

Meihin voit olla yhteydessä verkkokaupan yhteydenotto -lomakkeen kautta, sähköpostilla info@mekko24.fi tai laittamalla Facebook-sivujen kautta viestiä. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja ostokokemukseen. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiin aina mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelumme palvelee suomeksi, englanniksi ja viroksi. Suosittelemme lukemaan myös yleisimmät kysymykset ja vastaukset täältä.

Sähköposti: info@mekko24.fi